VZW

‘Ze geven slecht weer vrijdag en de andere groep zit dan al in het lokaal? Wat gaan wij dan doen? Bowlen? Zwemmen? We hebben dat al gedaan met onze leden dit jaar, wat nu?’ ‘Warm water, zelfs een kleine lavabo, het zou toch handig zijn om snel even je handen te kunnen wassen of om hier iets af te wassen’ ‘Wie naar het toilet moet gaat nu mee naar de openbare toiletten!’

Dit zijn enkele voorbeelden waar KLJ Beerzel regelmatig mee te maken heeft. De afgelopen jaren is het ledenaantal sterkt toegenomen en de verwachtingen zijn dat deze trend zich gaat verder zetten! Hierdoor werd het noodzakelijk om na te denken over de huidige lokalen en hoe we dit probleem kunnen oplossen. Na enkele jaren hier over na te denken is er besloten om verder te gaan met de bouwplannen van nieuwe KLJ lokalen in Beerzel.

Om dit fantastische project in goede banen te leiden, werd er een VZW opgericht, Lokalen KLJ Beerzel vzw. Deze VZW bestaat uit een gezonde mix van leiding en oud-leiding. Zij zullen samen met vele andere geïnteresseerde en vakkundigen instaan om alle middelen te verzamelen om deze lokalen te realiseren, de juiste contacten te leggen als ook de uitvoering in goede banen te leiden. 

Maar bij de bouw deze lokalen zal het werk van deze VZW niet ophouden. De eventuele verhuur, onderhoudskosten en het dagelijkse beheer van deze lokalen zullen dan het takenpakket van Lokalen KLJ Beerzel vzw worden. Het hoofddoel hierbij is om de leiding van KLJ Beerzel te ontlasten van deze taken zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de jeugdwerking!