Prijskaartje

Voor het bouwen van onze nieuwe lokalen hebben we natuurlijk een groot budget nodig en dit is het grootste obstakel dat we momenteel hebben. Met onze eerste schattingen van de totaalprijs komen we uit op een bedrag rond de 250.000€. Dit is een hele smak geld. We willen er echter zeker van zijn dat we de nieuwe lokalen van KLJ Beerzel van de nodige behoeften en plaats kunnen blijven voorzien. Hierbij ook rekening houdend met de toekomstige groei.

Een deel van dit geld heeft de jeugdwerking al verzameld door de vele succesvolle activiteiten die KLJ Beerzel heeft georganiseerd de afgelopen jaren. Onder andere de jaarlijkse KLJ 3-daagse, ontbijtbuffet en barbecue waren hiervoor heel belangrijk en dat zullen ze ook blijven! Maar we mogen natuurlijk niet de financiële werking van KLJ Beerzel in het gedrang brengen. Een leuk weekend, fantastisch kamp en vele andere activiteiten blijven de hoogste prioriteit van ons! Als Lokalen KLJ Beerzel vzw mogen we de dagelijkse werking van de jeugdwerking niet verhinderen.

Om het mooie startbedrag dat we krijgen van KLJ Beerzel verder aan te vullen tot het nodige totaal bedrag, hebben we ook al subsidies aangevraagd bij verschillende instanties. Zo hopen we op een mooie aanvulling van de gemeente Putte. Maar zelfs met dit extra geld kunnen we nog extra hulp gebruiken.

We hebben zelfs alle hulp nodig, zowel van bedrijven als van particulieren! Voor al deze personen hebben we verschillende formules. Zelf de kleinste financiële bijdrage zal ons helpen om ons dichter bij de nieuwe lokalen voor onze KLJ te brengen.

Om al dit geld bij elkaar te krijgen, zullen we iedereen proberen aan te spreken. Zo hebben we enkele financiële formules, maar we zullen ook verschillende activiteiten organiseren. Informatie over de financiële formules kan je vinden op de pagina "steun ons".

Vanuit Lokalen KLJ Beerzel vzw zullen we het komende jaar ook enkele activiteiten organiseren zoals een soepverkoop, spaghetti-dag, deelname aan kerstmarkt van Putte, … Maar er zal ook een bouwbier komen! Op al onze activiteiten en die van KLJ Beerzel zal je ook de mogelijkheid hebben om ons te steunen en zelf reclame te maken voor de bouw door een geweldige gadget te kopen voor 5€!

We hopen dat we door verenigde financiële kracht en later ook fysieke kracht de toekomstige KLJ leden een mooie speelomgeving kunnen geven!